El Bulli: Cooking in progress

El Bulli är världens kanske högts ansedda restaurang - någonsin. Få har haft förmånen att äta den trestjärniga Michelinmaten som chefskocken Ferran Adriá och hans team kreerat på den mytomspunna restaurangen. Och nu är chansen borta, restaurangen är numera stängd.

Men för alla som fascinerats av El Bulli finns chansen att titta in bakom kullisen. Dokumentärfilmaren Gereon Wetzel fick nämligen tillträde till den hemliga processen och spenderade sex månader med genierna i köket. Resultatet är den prisbelönade dokumentärfilmen El Bulli: Cooking in progress.

Ta chansen att se filmen. Befinner du dig i Stockholm kan du se den här. Eller så ser du trailern nedan för ett smakprov.





Mingel för mingelbok

Förra torsdagen deltog Rioja på releasenfesten för boken "Systrarna Eisenman Mingelmat". För alla de inspirationslösa därute som behöver tips inför festen eller bara vill lyxa till vardagen en aning - "Systrarna Eisenman Mingelmat" är den perfekta boken.


Ca 130 personer minglade på Kaffeverket


Jag och Ylva har koll på vinet.


Riojabaren gör succé bland besökarna.




Rioja Sommelier Award - följ förberedelserna

Den 9 november äger årets Rioja Sommelier Award rum. Tävlingen är inne på sitt femte år och är mer populärt än någonsin. Precis som förra året kommer du kunna följa alla förberedelser inför tävlingen på vår Rioja Sommelier Award-blogg som du hittar här. Där kommer du kunna följa tävlingsförberedelserna, läsa inlägg från årets deltagare och intervjuer från gamla vinnare. Gå in och läs!

Bilder från förra årets tävling.


RSS 2.0