Rioja på Nobelefterfesten

För femte gången i ordningen var Rioja officiellt vin på Nobel NightCap, Nobelbankettens efterfest. Liksom tidigare år var det en salig blandning av nobelpristagare, politiker, näringslivsrepresentanter och studenter som roade sig fram till småtimmarna.

Vår alldeles egna Riojabar var välbesökt hela kvällen och många av kvällens digniteter fick smaka såväl moderna som klassiska riojor, både vita, roséer och röda. För alla er som inte kunde närvara - nedan kommer en snabb sammanfattning av kvällen - i bilder.Rioja-tomas rekommenderar vin till en nyfiken gäst.Rioja-Tomas rekommenderar vin till en nyfiken gäst.Rioja-Tomas rekommenderar vin till en nyfiken gäst
Mingel med Allt om Vin och WoW News

Igår var vi på Allt om Vin och WoW News utdelning av årets "vin(n)are". Flera priser delas ut i olika kategorier som årets vinprofil, årets importör med flera. Kul att Marques de Cáceres vann ett silver i kategorin "årets rosa vin(n)are". Grattis säger vi till Marques de Cáceres och importören Domain Wines.

Förutom prisutdelningen var det trevligt mingel med snittar och - kanske inte helt otippat - gott vin och bubbel. En trevlig torsdag helt enkelt.


Nobel närmar sig...

Den 10 december är det dags. Och förberedelserna är i full gång. Bland annat är frackarna nykemade och frisörtiden bokad.

I väntan på att Nobel NightCap kan ni läsa om isviner. Eller Allt om mats trevliga artikel om Riojaviner i sju goda flaskor.

Saludos!


Bild från förra årets tillställning.

RSS 2.0